Blog

Vezess be szexjátékokat a hálószobába!

Bad Bunny
2023.02.08 16:16
Vezess be szexjátékokat a hálószobába!

Mélyebbre hatolnak és olyan módon rezegnek, pulzálnak és vibrálnak ami semmi máshoz nem fogható...

 

Sok szexuálisan aktív ember elmondhatja, hogy a felnőtt játékok milyen nagy mértékben változtatja meg az egyéni szexuális életét. Képesek megvalósítani fantáziáit, kielégíteni vágyait, mélyebbre hatolnak és olyan módon rezegnek, pulzálnak és vibrálnak ami semmi máshoz nem fogható.

Ugyanezen okokból kifolyólag, ha tudod, hogy hogyan kell bevezetni a szexjátékokat az intim találkozásokba, új szintre emelheti a együttléteket is

Ha már most is használsz szexuális játékokat, akkor biztos vagyok benne, hogy látod milyen előnyökkel járhat, ha megosztod a partnereddel. Ha ezeket az  újdonságokat sikerül bevezetned a közös intim pillanatokba, akkor a szexuális életetek garantáltan friss és érdekes marad.

 

A szexuális játékok használata nem annak a jele, hogy a szex rossz vagy a partnered „nem elég”, sőt pont ellenkezőleg. A szexjátékok megjelenése a hálószobában annak a jele, hogy az egymás iránt érzett szeretet és bizalom megérett arra szintre, hogy kísérletezzetek, új dolgokat próbáljatok ki.

 

Ha készen állsz megtanulni azt, hogy hogyan vezesd be a szexjátékokat az ágyba, kövesd a Bad Bunny útmutatóját a kezdéshez. Fedezz fel új módszereket egymás vágyainak beindítására.

 

Beszélj róla, a kommunikáció a kulcs!

 

Az őszinteség fontos minden kapcsolatban. Fontos hogy őszintén mondd el a partnerednek miért szeretnél szexjátékokat a hálószobába. Meséld el neki milyen erős orgazmusod van a vibrátorodtól, és mennyire szeretnéd ez vele együtt is átélni. Legyél őszinte és nyitott, hallgasd meg a párod esetleges fenntartásait. Emlékeztesd, hogy az új dolgok jók, különösképpen egy hosszú távú párkapcsolatban és hogy a szexuális játékok teljesen normálisak egy egészséges kapcsolatban.

A szex partnerrel való kommunikáció fontos, függetlenül attól hogy szeretnél-e szexjátékokat az ágyban. Azok a párok, akik őszintén tudnak beszélni a szexről sokkal nagyobb valószínűséggel élnek kielégítő szexuális életet. Az, hogy mi tetszik neked és mi nem, és hogy mit szeretnél kipróbálni mind lényeges információ, amit neked és a párodnak is meg kell osztania a másikkal. Minél többet beszéltek erről, annál könnyebb lesz. Ki tudja – talán a párod is kíváncsi, csak ő sem jött még rá arra ,hogy hogyan vezesse be a szexjátékokat a hálószobátokba.

 

Fedezzétek fel a webshopot és vásároljatok együtt!

 

Ha a párod nem ismeri a szexjátékokat vagy haboz bevinni őket a kapcsolatotokba, jó ötlet lehet együtt vásárolni, aminek a legkomfortosabb módja online körülnézni különböző erotikus webshopokban. A különféle felnőtt áruk böngészése inkább kíváncsivá fogja tenni mintsem? kellemetlen helyzetbe hozni. A közös vásárlás lehetőséget ad partnerednek hogy olyan izgatott legyen a sok különböző lehetőségtől mint te. Gondolj bele, hogy mennyire izgató érzés, amikor együtt válasszátok ki hálószobátok új kellékeit, válogatni több méretű, formájú és intenzitású játék közt. Már csak ez az élmény is felér egy előjátékkal.

 

 

Kezdjétek kicsiben!

 

Az új helyzet könnyen válhat teherré ezért fontos, hogy a tapasztalatszerzés közben kis lépésekben haladjatok. Túl sokat vállalni vagy fejjel előre belefutni valamibe amire még nem vagytok készen, ritkán okoz örömet.

Ugyanez vonatkozik a szexjátékokra is. Új szexjáték-felhasználóként jó, ha valami egyszerűbb játékkal kezded, és haladsz a nagyobb és furcsább(különlegesebb?) eszközök felé. Tapasztalt szexjáték-felhasználóknak sem ajánlott a legdurvább vibrátorokkal és BDSM-felszereléssel indítani a hálóban. Ne feledd: ez egy új és izgalmas terület, amelyet együtt fedeztek fel. 

Ahogy növekszik a önbizalmad, úgy fog nőni a kalandvágyad is hogy bevezesd a szexjátékokat a közös szexuáliséletetekbe.

 

Teremts biztonságos környezetet és kellemes hangulatot!

 

A szexuális kísérletezés nem mindig jelenti azt, hogy mindenki jól érzi magát. Fontos hogy jelöljétek ki a határokat, mielőtt te és a partnered elkezdtek játszani. A preferenciáitokról nyíltan és őszintén beszélni kritikus fontosságú ahhoz, hogy sikeresen vezessétek be a szexjátékokat a hálószobátokba. Mindannyian tudjuk, hogy a beleegyezés nélküli szex egyáltalán nem szex. Ezért fontos hogy bármennyire is belelendültetek a hozzájárulás bármikor visszavonható és ezt tiszteletben kell tartani. Könnyen csapdába esve érezheted magad aközött amire vágysz, és amiről azt gondolod hogy a párod szeretné. Ha ez megtörténik könnyen olyan helyzetbe kerülhetsz, ahol sebezhetővé válsz. A határok kijelölése mindkét felet megnyugtatja afelől hogy ezt könnyedén elkerülheti. Találjatok ki együtt egy „Biztosági szót” amit, ha az egyik fél kimond akkor azonnal megszüntetitek a helyzetet ami a másiknak nem komfortos.

 

Élvezzétek!

Sok okból szexelünk.
Segíthet a szeretet kifejezésében, intimitás kialakításában, valamint fizikai és érzelmi kapcsolatteremtésben. A legfontosabb, hogy a szexnek örömet kell okoznia! Fontos annak a megtanulása, hogy hogyan vezesd be a szexjátékokat a hálószobába, és javítsa? Pezsdítsd fel kapcsolatotokat, ne pedig megpróbáltatásként érje azt.

 

 

 

Bad Bunny
A rossz nyuszi tudja mi a jó...

 

Akár épp hiányzik valami a szexuális életedből vagy éppen ,ha most van a toppon, minden kapcsolattal csodákat tudnak tenni a szexjátékok. A szexjátékoknak köszönhetően, új utakat fedezhettek fel az élvezetekben, fokozza a szexuális kielégülést, és a párkapcsolatotok új szintre léphet általuk. Ha olyanok élnek együtt akik szexinek és szeretettnek érzik magukat, akkor erősebb kötelék tud kialakulni köztük, ezért is van, hogy egyre többen teszik fel a kérdést: „ Hogyan vezessem be a szexjátékokat a hálószobába ?”

A Bad bunny-n maximális diszkréció mellett szerezhetitek be kedvenc szexjátékaitokat.

Bátorítunk minden párt, hogy élje át együtt a szexuális pozitivitást.