Szűrés
Ár (Ft)
4 900 Ft - 17 900 Ft
Méret (hossz) (mm)
56 mm - 279 mm
Gyártó
Termék státusza

Csiklóizgató vibrátor

Felejthetetlen orgazmikus élményt keresel? Ne keress tovább, fedezd fel a prémium csiklóizgató vibrátoraink választékát. A kiváló minőségű orvosi szilikon anyagból készült vibrátorokat úgy terveztük, hogy kimagasló élvezetet nyújtsanak, és igazi lábremegős orgazmussal új magasságokba repítsenek. A különböző preferenciáknak megfelelő egyedi formákkal és méretekkel biztosan megtalálod a számodra számára tökéleteset. A beépített akkumulátor és a csendes működés biztosítja, hogy a játékidő zavartalan legyen, a diszkrét csomagolás pedig garantálja a magánéleted védelmét. Akár egyedül, akár partnereddel játszol, csilkóvibrátoraink a szexuális életednek tökéletes kiegészítői.


64termék

Fedezzd fel prémium csiklóvibrátorainkat - tökéletes kiegészítője a szóló vagy páros játéknak

Ha kiváló minőségű és luxus szexjátékot keresel, prémium csiklóizgató vibrátoraink választékában biztosan megtalálod az új kedvenc erotikus játékodat. Egy sor egyedi terméket kínálunk, amelyeket úgy terveztünk, hogy a kimagasló élvezetet nyújtsanak, mindezt diszkréten csomagolva, hogy biztosítsuk a magánéleted.

Prémium termékek: Csak a legmagasabb minőségű csiklóizgató vibrátorokat kínáljuk. Minden terméket gondosan választunk ki és tesztelünk, hogy biztosítsuk a maximális élvezetet. Csiklóizgató vibrátoraink prémium orvosi minőségű ftalát- és latexmentes szilikon anyagból készülnek, amely gyengéd a bőrhöz és könnyen tisztítható, így még a legérzékenyebb bőrűek számára is tökéletesek.

Egyedi termékek: Hiszünk abban, hogy olyan egyedi és innovatív termékeket kínálunk, amelyeket sehol máshol nem találsz. A csiklóizgató vibrátorok választékában olyan termékek szerepelnek, amelyeket különböző formákkal és méretekkel terveztek, hogy a különböző preferenciáknak megfeleljenek. A kicsiktől és kompaktaktól a nagy és ívesig mindenkinek van tökéletes megoldásunk. 

Diszkrét csomagolás: Megértjük, hogy a magánélet fontos az erotikus játékok vásárlásakor. Ezért használunk diszkrét csomagolást, hogy a vásárlás nemkívánatos figyelemfelkeltés nélkül érkezzen meg hozzád vagy akár egy csomagautómatába.

Beépített akkumulátor: Minden klitoriszvibrátorunk beépített akkumulátorral rendelkezik, így nem kell aggódnod az elemek cseréje miatt. Egyszerűen töltsd fel a vibrátort a mellékelt USB-kábel segítségével, és élvezd az akár több órás folyamatos játékot.

Csendes működés: Klitoriszvibrátorainkat úgy terveztük, hogy a csendes működést tartsák szem előtt, így mindenféle zavaró tényező nélkül élvezheted a játékidőt. Diszkréten használhatod anélkül, hogy bárki más észrevenné, és a csendes működés biztosítja, hogy ellazulhass és teljesen elmerülhess az élményben.

Összefoglalva, prémium klitoriszvibrátoraink tökéletes kiegészítői a Te szóló vagy páros játékodnak. Egyedi és innovatív termékeket kínálunk, amelyek kiváló minőségű anyagokból készülnek, és diszkréten vannak csomagolva. A beépített akkumulátorral és a csendes működéssel megszakítás nélkül élvezheted játékidejét.