Szűrés
Ár (Ft)
9 900 Ft - 17 900 Ft
Méret (hossz) (mm)
82 mm - 345 mm
Termék státusza

Léghullámos csiklóizgató

A léghullámos csiklóizgató vibrátoraink különlegessége abban rejlik, hogy egyedülálló és intenzív élményt nyújt a csikló stimulálása terén. 


31termék

 

Mi az a léghullámos csiklóizgató ? 

 

Léghullám technológia

A léghullámos csiklóizgató vibrátoraink innovatív technológiát alkalmaznak a csikló stimulációhoz. Ahelyett, hogy közvetlenül rezgéseket alkalmaznának, speciális hullámokat hoznak létre, amelyek finoman szívják és pulzációval kényeztetik a csiklót. Ez a különleges stimulációs módszer egyedi élményt nyújt és intenzív orgazmusokat eredményez.

Precíz és célzott stimuláció

 A léghullámos csiklóizgatók ergonomikus kialakítása és célzott stimulációja lehetővé teszi a precíz hatást a csiklóra. A vibrátor fején lévő speciális kialakítás, légcsatornák és szívóerő állíthatósága segítségével pontosan és hatékonyan célozható a csikló, így különlegesen intenzív és fokozott stimulációt biztosítva.

Változatos intenzitás és módok

A léghullámos csiklóizgató vibrátoraink több intenzitási szinttel és különböző pulzációs mintákkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb stimulációs módot. Az egyedi beállítások lehetővé teszik, hogy a felhasználók személyre szabják az élményt és fokozzák az élvezetet.

Csendes működés

A léghullámos csiklóizgatóink csendesen működnek, így a diszkréció megőrzése és a zavartalan, nyugodt környezetben való használat is biztosított. Így akár a magányos pillanatokban, vagy partnerrel együtt is élvezheted az intenzív kényeztetést.

Könnyű használat és tisztítás

A léghullámos csiklóizgató vibrátorok ergonomikus kialakítása és egyszerű vezérlői lehetővé teszik a könnyű kezelhetőséget. Emellett minden modellünk vízálló kialakítással rendelkezik, így a tisztításuk is egyszerű, és a zuhany alatt vagy akár fürdőkádban is használhatod őket.