Szűrés
Ár (Ft)
3 900 Ft - 14 900 Ft
Méret (hossz) (mm)
150 mm - 220 mm
Gyártó
Választható színek
Választható méretek (cm)
15 cm - 22 cm
Termék státusza

Élethű dildó, műpénisz

Gondolkodtál már azon, hogy mi az a dildó? Összeszedtünk mindent , amit tudnod kell

Mi különbség a dildó és a vibrátor közt ?


21termék

Mi különbség a dildó és a vibrátor közt ?

Légy őszinte: görgeted a legjobb szexuális játékokat kínáló webshopokat egy égető kis kérdéssel - mi az a dildó?

Ne szégyelld magad, ha nem vagy benne biztos. Úton vagyunk a szexről szóló beszéd stigmatizálásának megszüntetése felé, de a legtöbben úgy nőttünk fel, hogy összesen nulla beszélgetést folytattunk az élvezetről, ami azt jelenti, hogy egyes szextermékek definíciói nem biztos, hogy teljesen egyértelműek.

Tekintettel arra, hogy a globális szexjáték-piac értéke 2021-ben 30,48 milliárd dollár volt, sok embernek van egy játék a felső fiókjában elrejtve. Legyen szó egy jó vibrátorról vagy  síkosítóról, sokan használnak játékokat a kielégülés érdekében. Mégis milyen gyakran beszélgetsz őszintén a barátaiddal olyan dolgokról, mint a dildók és az anális játékok? Fogadjunk, hogy a válasz ritkán.

 

Mi az a dildó?

Hagyományosan a dildó egy merev pénisz alakú tárgy, amelyet szexuális stimulációra használnak. A dildót belső örömszerzésre tervezték, ellentétben más szexuális játékokkal, amelyek inkább a csiklóizgatásra összpontosíthatnak. De fontos megjegyezni, hogy nem csak mélyre kell menned, amikor dildót használsz - kísérletezz, és nézd meg, mi izgat.

Valószínűleg már láttál korábban is pénisz-utánzatokat, egyes dildók hihetetlenül élethűek, vénákkal és bőrszerű textúrával rendelkeznek. Nem szereted a péniszeket, vagy inkább valami absztraktabbat szeretnél, miközben elélvezel? Szerencsére ma már sokkal több van a dildók között, mint egyszerű pénisz-imitátorok: Ahogy változtak az idők, és egyre nagyobb figyelmet fordítanak a szexuális élvezet, a szexualitás és a perverzió világára, a dildók is fejlődtek, és a rendelkezésre álló termékek választéka is jelentősen megnőtt

Bár minden dildó a hagyományos formára épül, ma már sokféle, méretű, textúrájú és kialakítású dildó létezik. A piac is fejlődött az elmúlt néhány évben, ami azt jelenti, hogy ma már sokkal több lehetőség közül lehet választani.

Forma és kialakítás

Először is: Amikor dildót vásárolsz, vedd figyelembe a formáját és a kialakítását .Az ívelt kialakítás lehetővé teszi, hogy könnyen csússzon és stimulálja a G-pontokat, míg a gyöngyös vagy texturált anyagok extra stimulációt adhatnak.

 

Bőrbarát anyag

Legyél körültekintő, amikor az anyagokról van szó. Bármilyen szexuális játékot is veszel, győződj meg róla, hogy az anyagok, amelyekből készült, testbiztosak.

Válassz  szilikont, üveget, rozsdamentes acélt vagy kerámiát


Mi a különbség a vibrátor és a dildó között?

 Itt jön a zavaros rész: egyes dildók vibrálnak, de nem minden vibrátor dildó. Sok dildó nem elektronikus eszköz, hanem egyszerűen formázott szilikon, üveg vagy fém, amit kézzel mozgathatsz.

Az, hogy a hagyományos vagy a vibráló, vibrátoros dildót részesíted-e előnyben, a saját élvezeti preferenciáidtól függ - nincs helyes vagy helytelen.

Hányan használnak dildót?

Úgy gondolják, hogy a fallikus eszközök körülbelül 28 000 éve léteznek, de a dildók, ahogyan ma ismerjük őket, 1850 óta léteznek. Tehát a történelem során biztos, hogy sok embernek volt már a kezében dildó.

Ma már a második leggyakoribb játék, amelyet csak a vibrátorok előznek meg, egyes kutatások szerint az felnőtt nők 30%-ának van legalább egy dildója.

Ha neked még nincsen - mire vársz még? Biztosíthatunk róla, hogy a szexuális játékok egyszerű és szórakoztató módja lehetnek a közös szexuális álmok vagy szexuális fantáziák megélésének. A kutatások azt is kimutatták, hogy a szexuális wellness mind a fizikai, mind a mentális egészséget fokozhatja.