Szűrés
Ár (Ft)
4 900 Ft - 49 900 Ft
Méret (hossz) (mm)
83 mm - 300 mm
Gyártó
Termék státusza

Maszturbátor

32termék

Üdvözöllek a badbunny.hu szexshop férfi maszturbátor oldalán, ahol a különleges élmények széles választéka vár Rád. Van kérdésed? Engedd meg, hogy segítsek!

 1. Milyen típusú férfi maszturbátorok léteznek? Nálunk megtalálhatod a manuális és az automata maszturbátorokat is, hogy minden igényt kielégítsünk. Választhatsz a kézzel vezérelhető, egyszerűbb modelleink közül, vagy az önállóan működő változatok közül.

 2. Hogyan kell tisztítani a férfi maszturbátorokat? A tisztítás gyors és egyszerű, mindegyik termékünk könnyen mosható szappanos vízzel. Emellett speciális fertőtlenítő szereket is árusítunk, hogy a higiénia mindig tökéletes legyen.

 3. Milyen anyagokból készülnek a maszturbátorok? A bőrbarát szilikonból és TPE-ből készült maszturbátoraink a kényelmet és az élvezetet szolgálják.

 4. Mi a különbség a különböző márkák és modellek között? A manuális modelleink egyszerűbbek és olcsóbbak, míg az automata változatok drágábbak, de maguktól eljuttatnak a csúcsra. Top márkáink között megtalálod:

 • Dorcel
 • Stroker
 • Otouch
 • FPPR
 1. Milyen síkosítót használhatsz a maszturbátorral? Vízbázisú síkosítót javasolunk, amelyből széles választékot találsz oldalunkon.

 2. Van-e korhatár a férfi maszturbátorok használatához? Termékeinket 18 éves kor felett ajánljuk.

 3. A férfi maszturbátorok hogyan hatnak a valódi szexuális élményre? A maszturbátorokkal való gyakorlás növeli az önbizalmat és az érzékenységet, így javítva a valódi élményt. Sok pár együtt használja őket, ezzel is színesítve a szexuális együttléteket.

 4. Hogyan tárolhatod a maszturbátort, amikor nem használod? Száraz, hűvös helyen tárolhatod a maszturbátort az eredeti csomagolásban vagy egy kifejezetten erre a célra kialakított tárolóban.

 5. Mennyire diszkrét a csomagolás, ha nálunk rendelsz? A csomagon kívülről semmi nem utal a tartalmára, a feladó egy semleges nevű cég (Nero Hungary Gránit Kft), kemény karton csomagolást használunk, és a maximális diszkréció érdekében kérheted csomagautomatába is.

 6. Mennyi ideig tart egy maszturbátor, mielőtt le kell cserélni? A maszturbátorok élettartama a használattól és az ápolástól függ, de minőségi termékeinkkel hosszú időn keresztül élvezheted az élményt.

Fedezd fel a badbunny.hu férfi maszturbátor választékát, ahol az önkielégítés új dimenziói várnak Rád. Az öröm és az érzéki élvezetek új korszaka már csak egy kattintásra van!