Szűrés
Ár (Ft)
9 900 Ft - 23 900 Ft
Méret (hossz) (mm)
82 mm - 345 mm
Gyártó
Termék státusza

Multifunkciós vibrátor

Vedd át az irányítást az orgazmusaid felett!


A multifunkciós vibrátorok azok a sokoldalú szexuális játékok, amelyek különböző funkciókkal és stimulációs lehetőségekkel rendelkeznek. Ezek az vibrátorok nem csak rezgéssel kényeztetnek, hanem további extra funkciókkal is rendelkeznek, hogy egyedülálló és intenzív élvezetet nyújtsanak.


46termék

Sokoldalú funkciók

A multifunkciós vibrátorok sikere a sokoldalúságukban rejlik. Ezek a vibrátorok többféle stimulációs módot és rezgési módot kínálnak, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvezőbbet. Néhány modell lehetővé teszi a hüvelyi és csikló stimulációt egyszerre, míg mások további funkciókat kínálnak, például forgó mozgást vagy G-pont stimulációt.

 

Extra erős rezgések

A multifunkciós vibrátorok erőteljes rezgésekkel rendelkeznek, hogy a maximális élvezetet nyújtsák. Nagy teljesítményű motorokkal vannak felszerelve, amelyek intenzív rezgéseket produkálnak a kívánt területeken. Az állítható rezgési intenzitás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy finom hangolják a stimulációt az egyéni igényeikhez.

 

Ergonomikus kialakítás

A multifunkciós vibrátorok ergonomikus kialakítással rendelkeznek, hogy kényelmesen illeszkedjenek a testhez. Az ergonomikus forma és a sima felület lehetővé teszi a könnyű bevezetést és a kényelmes használatot. A vibrátorok különböző méretűek és formájúak, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

 

Prémium minőség

A multifunkciós vibrátorok kiváló minőségű anyagokból készülnek, biztonságosak a bőrbarát szilikon anyagnak köszönhetően. A tartós kialakításuk garantálja a hosszú élettartamot, így hosszú távon is élvezheted ezeket a erotikus eszközöket.

 

Vízálló és könnyen tisztítható

A Bad Bunny szexshop-ban kapható legtöbb multifunkciós vibrátor vízálló kialakítással rendelkezik, ami lehetővé teszi a fürdőszobai vagy zuhany alatti használatot. Ezenkívül a vízálló tulajdonsága megkönnyíti az eszköz tisztítását is. A könnyű tisztíthatóság lehetővé teszi a higiénikus használatot és biztonságosan alkalmazhatod akár vízparton is, hogy még több izgalmat hozz a kalandjaidba.

 

  • Rózsa vibrátor: A rózsa vibrátor egy olyan típusú léghullámos/vákuumos csiklóizgató vibrátor, amely nevét az alakjáról kapta. Ez a kényeztető eszköz célzottan a csikló stimulálására szolgál, és számos izgalmas lehetőséget kínál az orgazmus eléréséhez.

  • Nyelvecskés csiklóizgató: Ez a lenyűgöző szexuális játék vibrációval és egy élethű szilikon nyelvecskével rendelkezik, amely érzékien stimulálja a tested legintimebb pontjait. Éld át az orális szex gyönyörét és élvezd a intenzív orgazmust ezzel a titokzatos és élvezetekkel teli eszközzel, amely garantáltan új szintre emeli az erotikus élményeidet.

  • Léghullámos csiklóizgató: A léghullámos/vákuumos csiklóizgató vibrátorok népszerűségének titka abban rejlik, hogy egyedülálló és intenzív élményt nyújt a csikló stimulálása terén. A léghullámos/vákuumos technológia finom szívó- és pulzációs hullámokkal kényezteti a csiklót, ami rendkívül intenzív és lenyűgöző orgazmusokhoz vezet.

  • G-pont stimuláló: A g-pont vibrátorok népszerűségének titka abban rejlik, hogy egyedülálló és intenzív élményt nyújt a g-pont stimulálása terén. A különleges tollra emlékeztető kialakításának köszönhetően célzottan képes stimulálni a g-pontot és miden más erogén zónát .

Ne korlátozd magad a szokványos szexuális élményekhez, fedezd fel a multifunkciós vibrátorok világát a Szex Shopunkban! Engedd, hogy ezek az erotikus játékszerek új dimenziókat nyissanak meg előtted, és élvezd a maximális kényeztetést és intenzív orgazmusokat, amelyeket csak egy multifunkciós vibrátor nyújthat. Válaszd ki a legmegfelelőbb vibrátort az egyéni igényeid szerint, és élj át lenyűgöző szexuális élményeket, amelyek az öröm és kielégülés új szintjére emelnek.

 

Bízd magad a kifinomult technológiára és a minőségi anyagokra, amelyekkel a multifunkciós vibrátorok készülnek. A nagy teljesítményű motorok és a precízen tervezett forma kombinációja garantálja az intenzív rezgéseket és a pontos stimulációt. Élvezd a kényelmet és a könnyű használatot, amit az ergonomikus kialakítás biztosít, miközben felfedezed a tested minden érzéki pontját.

 

A multifunkciós vibrátorok vízálló kialakítása a fürdőszobai vagy zuhany alatti játék lehetőségét is megadja, így nem kell hogy a hálószobára korlátozódj. A könnyű tisztíthatóság pedig a higiénia és a hosszú távú használat biztosítékát adja. Bátran fedezd fel az erotikus játékok világát és merülj el az élvezetekben a multifunkciós vibrátorok segítségével, amelyek az orgazmusok mesterei.

 

Vedd át az irányítást az orgazmusaid felett és élvezd a szexuális kalandokat a legjobb eszközökkel, amelyek a tökéletes élvezetet és elégedettséget hozzák számodra és partnered számára.