Szűrés
Ár (Ft)
990 Ft - 11 900 Ft
Gyártó
Kiszerelés (ml)
20 ml - 500 ml
Alapanyag
Termék státusza

Síkosítók

Síkosító 

A különböző szexuális tevékenységekhez legmegfelelőbb síkosítók, a síkosító összetevői és a biztonság megértésétől kezdve mindent lefedünk, amit tudnod kell.

ha szexről van szó - vagy maszturbációról - a nedvesebb tényleg jobb.


11termék 111


Amikor azonban a drogériában vagy az interneten a síkosítók végtelennek tűnő választékát bámulod, kezdheted teljesen elveszettnek érezni magad.

Mi a legjobb síkosító anális vagy vaginális szexhez? Milyen síkosítók működnek a latex óvszerrel? Vannak olyan összetevők, amelyeket kerülnöm kell? Mi a fene az a bizsergető síkosító?

Ne aggódj - elmondunk mindent, amit a síkosítókról tudni kell,

és segítünk kiválasztani a megfelelő síkosítót minden alkalomra!

Hogyan válasszuk ki a megfelelő síkosítót?

Sietsz, és csak szeretnéd kitalálni, melyik a megfelelő síkosító?

Hogy őszinte legyek, sokan nem tudják, milyen csodálatosak lehetnek a síkosítók. Néhányan elhiszik azt az elterjedt mítoszt, hogy a síkosító használata azt jelenti, hogy valami baj van - ami egyáltalán nem így van!

A síkosító használatának előnyei a következők:

-Csökkenti a súrlódást és/vagy a fájdalmat a behatoló hüvelyi szex során, ami csökkentheti az irritáció vagy a sérülés kockázatát is.

-A hüvelyszárazság enyhítése, amelyet hormonális egyensúlyhiány, például a menopauza vagy a terhesség, illetve bizonyos gyógyszerek mellékhatása okozhat.

-Síkosítást biztosít, amikor az fantáziád be van indulva, de a tested nem termel elég saját természetes síkosítót.

-Fokozza az élvezetet maszturbáció vagy szex közben azáltal, hogy csúszósabb felületi textúrát biztosít.

-Sokkal kényelmesebbé teszi az anális szexet, miközben csökkenti a sérülés kockázatát.

Hadd kezdjem azzal, hogy az ember semmilyen módon nem "hibás", ha szex vagy maszturbáció közben síkosítót kell használnia.

A síkosítók szinte bármilyen szexuális helyzet során használhatók.

A síkosítókat gyakran használják önkielégítéshez, szex játékokkal, beleértve a dildókat vagy vibrátorokat.

A síkosítók a formulájuktól függően különböző előnyöket kínálhatnak, de minden jó minőségű síkosítónak végül is kényelmesebbé kell tennie a szexet vagy a maszturbációt azáltal, hogy csökkenti a súrlódást, a bőr-bőr (vagy bőr-játékszer) érintkezés során gyakran előforduló dörzsölődést.

Azonban, bár a titokzatosság szórakoztató lehet a hálószobában, nem akarsz csak úgy bekenni magad egy tetszőleges síkosítóval, és remélni, hogy ez a megfelelő választás az adott helyzetedhez - ez a cucc végül is a privát szférádra kerül.

Kezdjük tehát a síkosítók kategóriáinak és azok funkcióinak feltárásával.

Vízbázisú intim síkosítók


Könnyűek, működnek a latex óvszerekkel, kompatibilisek a szilikon szex játékokkal, és szinte mindenhol megtalálhatók.

Ahogy a nevük is mutatja, a vízbázisú síkosítók vízben oldódó összetevőkből készülnek, ami azt jelenti, hogy vízben feloldódnak.

Emiatt a vízbázisú síkosítók nem jó választás zuhanyzós szexhez vagy fürdőkádas maszturbációhoz, mivel a víz teljesen feloldja a síkosítót.

Mégis, a vízbázisú síkosítók sok mindent tudnak, és sokoldalúságuknak köszönhetően gyakran az első választás a "síkosító-szüzek" számára.

A vízbázisú síkosítók könnyen újraaktiválhatók (egy kis) vízzel vagy nyállal, nem hagynak foltot, és gyerekjáték a tisztításuk, sőt, némelyiket még az orális szex fokozására is tervezték!

Szilikon alapú síkosítók

A szilikon biztonságosnak tekinthető, amíg megfelelően használják.

A szilikon síkosítók jellemzően sűrű textúrájúak, és úgy tervezték őket, hogy sokáig kitartsanak - így jó választásnak bizonyulnak maratoni szexhez.

Valójában tovább tartanak, mint a vízalapú síkosítók, és ideálisak az érzékeny bőrűek számára.

A vízalapú síkosítókkal ellentétben a szilikonos síkosítók vízállóak, és nem öblítik le könnyen sima vízzel, így ha a zuhany alatt szeretnél érzéki szexet folytatni, tökéletes választás.

Ezenkívül biztonságosan használhatók latex óvszerekkel.

Egy fontos dolog, amit meg kell jegyezni, hogy nem szabad szilikon síkosítót használni a kedvenc szilikon játékaiddal.

 

Használhatsz síkosítót, amikor megpróbálsz teherbe esni?

A síkosító használata a teherbe esési kísérlet során sokkal élvezetesebbé teheti a fogamzás aktusát, és legyünk őszinték, bár a szex nemzéshez vezethet, mindenképpen élvezni is kell!

Azonban nem érdemes akármilyen síkosítót használni, amikor megpróbálsz teherbe esni, mivel egyes síkosítók biztosan nem segítik a fogantatás esélyeit, sőt, egyes esetekben még akadályozhatják is azokat.


Ha a fogantatáshoz szükséges síkosítókról van szó, kerüljéte a szilikon- vagy olajalapú síkosítók használatát, és ragaszkodj a kifejezetten a fogantatás elősegítésére készült vízalapú síkosítókhoz.

Melyek a legjobb síkosítók anális szexhez?

Amikor a hátsó ajtó felfedezéséről van szó, olyan síkosítóra van szükséged, amely szuper csúszós és hidratáló az anális szex során.

Ez nem alku tárgya. Síkosító nélkül nem biztonságos az anális szex.

Ha latex óvszert használsz anális szex közben, akkor nagyszerű választás a szilikon alapú termék, mert általában sűrűbb az állaguk, és nagyobb rugalmasságot biztosítanak az anális élvezetekhez.

Használhatsz vízalapú síkosítót is, de olyat kell választanod, amelyik sűrűbb  állagot kínál, mivel sok vízalapú síkosító könnyebb textúrájú.