Blog

Anális szex és orgazmus

2023.11.25 10:51
Anális szex és orgazmus

Hogyan készülj fel az első alkalomra?

Az anális szex a mai napig a legtöbbek számára tabunak számít. Ez a férfiak körében azt eredményezi, hogy a téma még izgatóbb számukra. A nők esetében azonban inkább ellentétes hatást ér el – nem igazán beszélünk róla. Emiatt azonban a nők nagyrésze azt sem tudja, hogy az anális szex bizony az elképesztő orgazmus elérésének lehetőségét tartogatja.

Miért érdemes kipróbálni?

Kezdjük talán azzal, hogy miért is olyan népszerű az anális szex. Elsődlegesen, ahogyan fent is említettük, sokak fantáziáját mozgatja meg abból adódóan, hogy tabunak számít. Részben emiatt is próbálják ki sokan, amikor a szexuális életük felpezsdítése a cél. Hiszen ahogyan a kapcsolat esetében is, úgy a hálószobában is fontos az izgalom fenntartása. A kísérletezésre nyitott párok tehát sok esetben az anális szexet választják.

Másodlagosan, egészen más orgazmust élhetünk át, mint a hüvelyi vagy csiklóorgazmus esetében. Néhány nő esetében pedig az anális izgatás hatására még a hüvelyi orgazmus is sokkal intenzívebbé válik. Ennek egyik oka lehet, hogy segíti a medence ellazítását és a hüvely nyitottabbá tételét.

Hogyan készülj fel az első alkalomra?

Ahogyan minden új szexuális élmény esetében, itt is fontos a megfelelő információk megléte, valamint az őszinte kommunikáció az alapja a pozitív élménynek. Nézzük tehát, hogy miket érdemes mindenképpen tudnod. Elsődlegesen, kiemelten szükséges a síkosító használata. Másodlagosan, jó ötlet lehet ’kicsiben’ kezdeni. Mit is értünk ez alatt? Amennyiben kétségeid vannak az élmény felől, kezdjétek csak a végbél környékének izgatásával és mindenképpen lassan haladjatok. Amennyiben az első alkalmak pozitívok voltak, de még nem vagytok biztosak a dologban, nagyszerű ötlet lehet néhány anális szexhez készített játék beszerzése is.

Milyen játékot válassz hozzá?

Nézzük tehát, hogy milyen játékot érdemes választani az anális szexhez. A legnépszerűbb választások az análdugók, valamint a vibrátorok.

Az análdugó kúp formájú, vibráló funkcióval nem rendelkező játék. Használatának célja, hogy a hüvely szűkebbnek érződik általa, amely mindkét fél számára extra örömöt okoz szex közben. Több méretben megtalálható, tehát kezdők számára is ideális választás lehet az anális szexre való felkészülésre.

Az anális vibrátorok a dugókhoz hasonló, kúp formájú, keskeny vibrátorok. Nagyon intenzív örömöket tud okozni, a legtöbb modell uniszex, azaz a prosztata masszírozására is tökéletes. A változtatható intenzitásnak és különböző rezgésmódoknak köszönhetően garantáltan nem lesz unalmas a játék. Uniszex jellegükből adódóan páros örömszerzésre is tökéletes választás lehet.

A tapasztaltabbak számára egy multifunkciós vibrátor is izgalmas választás lehet. Ezen vibrátorok ugyanis egyszerre stimulálják majd hüvelyedet, valamint biztosítanak anális behatolást. A multifunkciós vibrátorok esetében is számos eltérő intenzitási mód közül választhatsz majd.


Bármelyik játékot is választod, a méret kiemelten fontos szempont. Különösen igaz ez kezdők esetében, hiszen számukra érthető okokból a kisebb modellek között ajánlott majd körülnézni. Emellett ki kell emelnünk, hogy a higiéniára a hagyományos vibrátoroknál is jobban kell majd odafigyelned az anális játékok esetében. Azaz kiemelten fontos, hogy minden használat előtt és után nagyon alaposan megtisztítsd őket. Emellett a használatuk során a megfelelő mennyiségű síkosító használata elengedhetetlen. A kínálatban könnyedén találhatsz külön anális játékokhoz ajánlott síkosítót.