Blog

Szexjátékok – de vajon mit gondolnak a pasik?

2023.05.20 08:11
Szexjátékok – de vajon mit gondolnak a pasik?

Mi van, ha féltékeny lesz vagy egyszerűen csak elutasító a vibrátor gondolatával szemben?

Hosszútávú kapcsolatok esetében nem mindig egyszerű feladat a szexuális vágy megtartása. A kezdeti izgalom csillapodása után a sűrű hétköznapok bizony könnyedén rányomhatják a bélyeget a szexuális életünkre. Ez történt velünk is, amelyet azonban néhány szexuális játékkal könnyedén át tudtunk hidalni.

Azt gondolom, hogy nőként talán még nehezebb ez a kérdés, hiszen számunkra a szexuális vágy sokszor nem annyira erős, mint a férfiaknál. Amikor tehát az eleinte intenzív rózsaszín köd leereszkedik, nőként kihívás lehet a kielégítő szexuális élet fenntartása. Az én kapcsolatomban ez 8 hónap után érkezett meg, amelyre valószínűleg sokan számítunk is. Manapság a szexuális élet ellaposodása az egyik leggyakoribb probléma a párkapcsolatokban, emiatt engem sem ért meglepetésként. A legfontosabb kérdés ilyenkor, hogy hogyan tudjuk ezt megoldani olyan módon, hogy az mindkét fél számára kielégítő legyen. A mi esetünkben ez az erotikus játékok használata volt.

Elsőre talán furcsán hangozhat, hiszen sokak fejében mai napig az a gondolat él, hogy ezeket elsődlegesen szingliknek gyártják és ők is használják. Ez azonban korántsem igaz. Hiszen erre sokszor egy kapcsolat esetében nagyobb szükség lehet. Amit fontos észben tartani, az az, hogy bármire bátran igent mondhatunk, amely segít megőrizni az egymás iránti vágyat. Az erotikus játékok közös használata pedig új izgalmat visz a szexbe, amely egy hosszabb kapcsolat esetében bizony nagyon fontos. Ilyen egyszerű lenne a megoldás? Valójában igen, egy apró részletet leszámítva.

Valószínűleg rajtam kívül is sok olyan nő küzd hasonló félelmekkel, amelyek miatt nem merik ezt az ötletet felhozni párjuknál. Hiszen mi történik, ha az üzenet félrecsúszik és a párod azt érzi, hogy neked ő már nem elég? Mi van, ha féltékeny lesz vagy egyszerűen csak elutasító a vibrátor gondolatával szemben? Bennem is hasonló gondolatok voltak a téma kapcsán. Ez valahol érthető is, hiszen mind tudjuk, hogy a pasiknak fontos a megfelelő teljesítmény. Azonban az erotikus játék használata nem a rossz teljesítmény jele, hanem csak valami új és izgalmas kipróbálása. Tehát egy vibrátor beszerzése mindenképpen pozitív hatással lesz a szexuális együttlétre.

Mindehhez fontos azt is hozzátenni, hogy a valóságban a pasik többsége nem negatívan veszi az ilyen ötleteket, hanem éppen ellenkezőleg. Hiszen ez számukra is izgató és új élmény a hálószobában. Erre pedig ki mondana nemet? A mi esetünkben is pontosan ez történt, amikor felhoztam az ötletet. A párom meglepően nyitott volt, még a vibrátort is együtt választottuk ki. Mindez pedig nem csak magát a szexuális életünket dobta fel, hanem a kettőnk közötti bizalmat is erősítette. Az ugyanis minden esetben fontos, hogy a szexuális életről őszintén és tabuk nélkül tudjunk beszélni. Enélkül ugyanis a problémák csak felhalmozódnak, megoldódni azonban nem fognak.

A fentiekben az is sokat tud segíteni, ha online szexshopot választunk, mivel így kényelmetlen pillanatok nélkül tudjuk kiválasztani az ideális játékot. Valamint otthonunk kényelmében sokkal nyitottabban tudjuk megbeszélni az egyedi igényeket is. Emiatt azon párok számára ez lehet az ideális opció, akik még csak most kezdik felfedezni a szexshopok kínálatát. Amennyiben tehát te is hasonló gondolatokkal és félelmekkel küzdesz a párkapcsolatodban, itt az ideje hogy vesd fel a párodnak vagy szedd össze a bátorságod és lepd meg magatokat egy erotikus játékkal.