Blog

Szexjátékok pasiknak

2024.03.09 06:51
Szexjátékok pasiknak

Milyen játékokat találhatunk?

Valószínűleg a legtöbbek fejében a női vibrátorok jelennek meg a szexshopok hallatára. Ez azonban ma már elég távol áll a valóságtól. Hiszen nem csak a nők számára találhatunk szexjátékokat, hanem bizony pasiknak is széles a kínálat. Akár egyedüli, akár közös használatra lesz, ezen termékek extra örömet fognak okozni.

Milyen játékokat találhatunk?

Ugyan ma már valóban könnyedén találhatunk férfiak számára készített szexjátékokat, az tényleg igaz, hogy a kínálat kevésbé széles. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy ne találhatnánk opciókat. Nézzük tehát, hogy milyen lehetőségeink vannak.

Péniszgyűrű

A péniszgyűrűkről legtöbben már hallottunk, az azonban kevesek számára ismert, hogy mire is jó és milyen fajtái vannak. A legegyszerűbb péniszgyűrű lényege, hogy hosszabban tartó és maximális erekciót tartson fent. Ez azonban egyáltalán nem jelenti azt, hogy csak akkor érdemes beszerezni, ha problémánk van ezen a területen. Hiszen ezen alapvető cél mellett a pasiknak érzéki, szorító élményt biztosít, valamint a herékre is kellemes extra nyomást gyakorol.

Továbbá, mivel a termékkínálat egyre szélesebb, a péniszgyűrűk egyre több extrát biztosítanak. A kínálatban találhatunk gátstimuláló résszel ellátott darabot, amely új szintre emeli majd a szexet a pasik számára. Emellett análdildóval kiegészített péniszgyűrűt is választhatunk, amely ezáltal a kettős behatolást is lehetővé teszi. Ez pedig garantált örömöt okoz majd mindkettőtök számára! Végezetül pedig, természetesen péniszgyűrűt is találhatunk vibrátoros kivitelben. Ebben az esetben általában egy külön csiklóizgató rész is megtalálható a gyűrűn, amely így a szex közben használt csiklóvibrátort váltja fel.

Maszturbátor

Ezek között a leginkább ismertek a műpuncik, melyet talán senkinek nem kell bemutatnunk. A maszturbátorok esetében kiemelten fontos, hogy nagyon rugalmas és puha anyagúak, hiszen ez elsődleges az élvezetes használat szempontjából. Legtöbbször a szeméremajkak részletesen kidolgozottak, nagyon élethű hatást eredményez. Belsejéről fontos tudni, hogy redőzött és barázdázott – ezzel extra élményt garantál majd használata. Természetesen a síkosító használata ennél a játéknál elengedhetetlen, erről tehát semmiképpen ne feledkezzünk meg. A használat mellett tárolására és tisztítására is oda kell figyelnünk. Gumis, rugalmas anyagának köszönhetően szinte teljesen kifordítható, ezáltal könnyedén tisztítható és higiénikusan tárolható.

Hogyan válasszunk szexjátékot pasiknak?

A fentiek után talán könnyebb lesz a választás. Hiszen alapvetően a termékek az egyedüli és a páros használat alapján különíthetők el. Amennyiben tehát inkább párban használnátok a választott szexjátékot, a péniszgyűrű lesz a jó választás. Itt az is nagy előny, hogy ténylegesen többféle extra közül válogathattok majd. Így még inkább az egyedi igényeiteknek megfelelő szexjátékot kapjátok majd. Ezek használata garantáltan feldobja a szexuális együttlétet, valamint lehetőséget ad új élmények kipróbálására is.

A választás során a méretet mindenképp nézzétek meg, hiszen itt lehetnek leginkább eltérések. Azonban, akár maszturbátorról, akár péniszgyűrűről van szó, rugalmas anyaguk miatt nem igazán választhattok túl kicsi és kényelmetlen darabot. Emellett használatukból adódóan szinte az összes ebben a kategóriában megtalálható termék extra puha és bőrbarát anyagból készül. Ezen két jellemzőjüknek köszönhetően amennyiben megtaláltad a tökéletes terméket, az eltérő darabok között már nem lesz különösebben nehéz a választás.