Szűrés
Ár (Ft)
9 900 Ft - 17 900 Ft
Méret (hossz) (mm)
126 mm - 345 mm
Termék státusza

G-pont vibrátor


G-pont vibrátor

G-pont vibrátor a hagyományos rúdvibrátorhoz hasonló kialakítású. Egyedisége abban rejlik, hogy a feje kissé hajlított, emiatt könnyebben tudja stimulálni a G-pontot és annak környékét. Emellett ezen fajtának a vége valamivel nagyobb és hangsúlyosabb is. Annak érdekében, hogy az egyedi igényeknek megfeleljen, eltérő méretben kaphatók és különböző erősségű rezgési fokozatokkal rendelkeznek. Ezen funkcióknak köszönhetően biztosan könnyedén megtalálod a neked megfelelő darabot.

Ahogyan azt sok nő megtapasztalja élete során, a hüvelyi orgazmus ritkább és nehezebben elérhető, mint a csikló orgazmus. Ez azonban nem jelenti azt, hogy lehetetlen cél lenne. Egy jó minőségű G-pont vibrátor segítségével ugyanis könnyen elérhető a hüvelyi orgazmus, amely elképesztően intenzív és bizony hosszabb ideig is tart, mint a csikló orgazmus. Egy kis kísérletezés és a saját preferenciák kiismerése után a G-pont vibrátor elengedhetetlen kellék lesz a hálószobába.

Választékunk kiváló minőségű termékek széles választékával büszkélkedhet, melyek prémium minőségű, orvosi szilikonból készülnek, így garantálva az elégedettséged mellett a biztonságod .
Minden termékünk átesett minőségi teszteken és bizonyította hatékonyságát annak érdekében, hogy választástól függetlenül minden vásárlásod garantáltan csalódásmentes legyen.
Elkötelezettek vagyunk a legmagasabb minőség iránt, és hiszünk abban, hogy ennek elérhetőnek kell lennie mindenki számára. Termékkínálatunk kialakításánál különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy nálunk legyenek Magyarország legjobb ár-érték arányú szexuális játékai.
Hisszük, hogy minden Nő megérdemli, hogy kényeztesse vágyait anélkül, hogy ez irreális összegekbe kerülne.

Minden termékünk raktáron van és azonnal szállítható, a 15 óra előtt leadott megrendeléseket másnap szállítjuk.

Akár egyedül, akár a pároddal együtt szeretnél új erotikus játékot beszerezni, nálunk biztosan megtalálod.
Kínálatunkban számos vibrátor és erotikus játék található, melyek minden igényt és preferenciát kielégítenek.
A klasszikus vibrátoroktól kezdve a léghullámos csiklóizgató vibrátorokig mindent megtalálsz.
Mindegyiket úgy terveztük, hogy a maximális élvezetet nyújtsák.

Megértjük, hogy az intim termékek esetében a magánélet rendkívül fontos, ezért gondoskodunk arról, hogy minden csomagolásunk diszkrét legyen, és ne utaljon a benne lévő tartalomra.

Hogyan válaszd ki a tökéletes vibrátort?

Habár ma már egyre könnyebben beszélünk a szexuális témákról, a nők körében a maszturbáció és a szexjátékok használata még mindig nem gyakori téma, még egymás között sem. Emiatt is okozhat problémát, amikor egy új vibrátor vásárlása előtt vagyunk. Hiszen a döntéshez sok információra van szükségünk, a szinte végtelen kínálat pedig tovább nehezíti majd a választást. Ebből az útmutatóból megismerheted a legnépszerűbb vibrátor típusokat, valamint legnagyobb előnyeit és a választási szempontokat. Nézzük meg tehát együtt, hogy hogyan válaszd ki a tökéletes vibrátort.

 

Hogyan válasszunk tehát?

A fentiek alapján láthatjuk tehát, hogy a kínálat szinte végtelen. Jogos tehát a kérdés, hogy hogyan válaszd ki a tökéletes vibrátort ennyi lehetőség közül. A válasz azonban meglepően egyszerű, hiszen neked kell megtapasztalnod saját igényeidet. Mivel a női orgazmus jóval összetettebb, emiatt az egyedi igények is igen eltérők lehetnek. Kezdőként nehéz lehet a választás, hiszen ekkor bizony az egyetlen opció valóban a különböző fajták kipróbálása lesz. Egy csiklóizgató vibrátorral azonban kezdőként sem nyúlhatsz mellé, hiszen ahogy fent is említettük, a csikló orgazmus a leggyakoribb a nők körében. Amennyiben kényelmesebben érzed magad tőle, bátran választhatsz a diszkrét megjelenésű vibrátorok közül.

Ha pedig már tudod, hogy neked mi biztosítja a legintenzívebb orgazmust, úgy természetesen sokkal könnyebb a választás. A széles kínálat azonban még ekkor is meg tudja nehezíteni a döntést. Alapvetően elmondható, hogy a multifunkciós vibrátor nagyszerű lehet, amennyiben mindkét orgazmust képes vagy elérni. Végezetül pedig, ha valami újra és izgalmasra vágysz, a léghullámos megoldás lesz a neked való.

A fentieken felül fontos szempont még a vibrátor anyaga, amely leggyakrabban puha szilikon vagy műanyag, de már üveg opciókat is találhatsz. Emellett a méret is szempont, hiszen az átlagos mérethez képes könnyedén találhatunk mini, valamint extra nagy vibrátorokat is. Végezetül pedig sokak számára fontos szempont, hogy akkumulátoros vagy elemes működésű. Előbbi ugyanis könnyebb használatot és nagyobb erősséget eredményez majd.