Blog

Hogyan kell mocskosan beszélni?

2023.06.24 17:03
Hogyan kell mocskosan beszélni?

Még akkor is, ha ez nem természetes számodra.

Hogyan kell mocskosan beszélni?

 

Még akkor is, ha ez nem természetes számodra.

Hallgatom a modem jellegzetes hangját, türelmetlenül várom, hogy bejelentkezzek a Citromailbe. 2004 őszét írjuk, és egy sráccal randizom, aki a legforróbb e-maileket küldi nekem, amiket valaha is kaptam. Alig várom, hogy elolvashassam az összes mocskos részletet arról, hogy mit akar csinálni a testemmel. Minden egyes sor még izgatottabbá tesz, mint az előző.

Amikor végre újra találkozunk, már teljesen izaglomba jöttem a várakozástól. Kész vagyok rávetni magam az ágyra, és hagyni, hogy a maga módján bánjon velem.

Csak hogy ez közel sem olyan forró és szenvedélyes, mint amilyennek gondoltam. Jó móka, azt hiszem, de úgy érzem, mintha valami hiányozna.

Aztán rájövök, hogy a csend az oka.

A mocskos e-mailes Rómeóm egy csendes dugássá változott.

Most először jövök rá, hogy mennyire fontos számomra a mocskos beszéd.Hogyan tanultam meg szeretni a piszkos beszédet

Az én történetem a csúnyán beszélő férfiakkal kapcsolatban nem túl izgalmas.

A legtöbb srác, akivel összejöttem, csendes volt. Úgy keféltek, mintha hallgatási fogadalmat tettek volna. Ha szerencsém volt, bejelentették, hogy mikor mennek el, de gyakran a fojtott nyögésekből kellett rájönnöm.

Még azt a szívességet sem tették meg, hogy pajzán e-maileket küldjenek.

De még így is elég mocskos beszédnek voltam kitéve ahhoz, hogy tudjam, hogy nagyon tetszett a dolog.

Mint oly sok minden az életemben, minden a pornóval és az erotikával kezdődött.

Mivel csak akkor néztem pornót, amikor a szüleim nem voltak otthon, soha nem kellett elnémítanom. Hallhattam az összes lihegős, mocskos dolgot, amit az előadók mondtak egymásnak kefélés közben.

Ez volt az én bevezetésem a szexbe, és ez adta meg nekem azt a benyomást, hogy ez egy nagyon hangos tevékenység. Nem csak azt kellett volna elmondanod a partnerednek, hogy mi mindent fogsz vele csinálni, és megdicsérni a teste minden egyes centiméterét, de még a partnered farkát is ki kellett volna venned a szádból szopás közben, csak hogy elmondd neki, mennyire szereted szopni. Én jegyzeteltem (na jó, nem szó szerint). Így amikor elkezdtem nemiéletet élni, meglepett, hogy a szobát betöltő hangok többsége csak enyhe nyögések és nyikorgó matracrugók voltak.


A piszkos beszéd három típusa

Lehetséges hogy nem és vagyok a legjobb jelölt arra, hogy segítsek bárkinek is kinyitni a száját szex közben, tekintve, hogy nekem is nehezen megy. De lelkes rajongója vagyok a párbeszédektől hangos szeretkezésnek, és az erotikus írások adtak egy kis gyakorlatot ebben.

A férjemet is sikerült kiképeznem.

Egy rendes, csendes pasi volt. Nem volt gondja azzal, hogy szex közben megszólaljon, mindaddig amíg gyakorlati dolgokról volt szó. Rendszeresen megbizonyosodott róla, hogy jól érzem magam, és hogy megkérdezze, mit szeretnék.

Ez mind jó dolog. De önmagában nem volt elég.

Említettem neki, hogy mennyire felizgat, ha szex közben mocskos beszédet hallok. Eleinte kicsit tétovázott. Nem tudta, hol kezdje, vagy hogy milyen dolgokat mondjon.

Megkértem, hogy olvasson el néhány erotikus könyvemet. Nagyon gyorsan ráérzett a dologra.

Meg is beszéltük, és kitaláltuk, hol legyenek a határok.

Ezek a beszélgetések során rájöttem, hogy a mocskos beszédnek három fajtája van, és hogy a mocskos beszéd első lépése, hogy kitaláljuk, melyik fajtát szeretjük és melyiket nem szeretjük a partnerünkkel.Leíró mocskos beszéd

A mocskos beszéd nagy része csak a szexuális tevékenységek megnevezése.

A leíró mocskos beszéd a nyögések, nyögdécselések és azon dolgok kimondása, amiket csinálni fogtok egymással, vagy amiket már csináltok.

Tudom, hogy unalmasan hangzik, de valójában ezek a szexuális örömök hangjai, amitől minden háromszor tüzesebb lesz.

Példák:

"Ó, igen, nyald ki a puncimat!"

"Keményen meg foglak dugni."

"Szereted, hogy a melleim az arcodban vannak?"Elismerő piszkos beszéd

Aztán ott van a mocskos beszéd, ami valójában csak bókolás a partnerednek - a testét, azt, ahogyan bizonyos dolgokat csinál, ahogyan érezteti veled az érzéseidet.

Ez a kedvencem a mocskos beszédben. Fogadok, hogy rajtam kívül még nagyon sokaknak. Mindannyiunknak megvannak a bizonytalanságaink, és ezek akkor jönnek elő, amikor meztelenek és a legsebezhetőbbek vagyunk. Ha szex közben elismerő, de nagyon mocskos dolgokat mondasz a partnerednek, az remek módja annak, hogy enyhítsd ezeket a bizonytalanságokat, és segíts neki a pozitívumokra koncentrálni.

Ráadásul mindenki szereti, ha elismerik, értékelik és csodálják, nem igaz?

Példák:

"Imádom, a farkad érzni magamban."

"Olyan finom a puncid."

"Kurvára imádom a segged"


Sértő mocskos beszéd

Őszintén szólva, bárcsak jobb nevet tudnék találni erre, de ez az a fajta mocskos beszéd, ami minden más esetben rágalmazásnak minősül.
Ez nekem már túl sok. Én itt húztam meg a határt, és megkértem a férjemet, hogy ne beszéljen velem így.

Még ha nem is izgat fel, ha a fogadó oldalon vagyok, látom a vonzerejét. Az ajkamba harapok, ha egy erotikus regényben olvasom vagy egy pornóban hallom - csak akkor nem, ha közvetlenül nekem szól.

Példák:

"Mocskos kis ribanc vagy."

"Basszál meg keményebben, te faszszopó!"Hogyan kell mocskosan beszélni?

Megtanítottam a férjemnek, hogyan kell csúnyán beszélni velem. És igyekszem meghálálni a szívességet azzal, hogy én is megteszem.

Íme a megközelítés, ami nálunk bevált.

Határokat szabni és kommunikálni

Ez alapvető fontosságú. Pontosan kijelölni, hogy hol vannak a határaink, ez a legfontosabb dolog.

A férjem tudja, hogy nem akarom, hogy szex közben csúnya kis ribancnak nevezzenek, így élvezhetem, hogy elmondja, mennyire szeret engem felfalni, anélkül, hogy aggódnom kellene, hogy túl messzire megy.

Nagyon fontos, hogy ne találgassunk. Még egy olyan ártatlannak tűnő dolog is, mint a bókolós mocskos beszéd, zavarhat néhány embert. Voltak nagyon önérzetes időszakok az életemben. Ezekben az időszakokban a melleim vagy a fenekem (vagy ne adj' isten, a combom vagy a hasam) dicsérete szex közben nem izgatott fel - csak túlságosan tudatosította bennem azokat a tulajdonságokat, amelyeket megpróbáltam figyelmen kívül hagyni.

Konkrét példák megosztása

Ha arra kérnek, hogy szex közben mondjak mocskos dolgokat, az túl elvontnak és kissé nyomasztónak tűnik. Olyan, mintha azt próbálnám eldönteni, hogy a 70 különböző márkájú müzli közül melyiket vegyem meg a boltban. Egyszerűen túl sok lehetőség van, és nem is tudom, hol kezdjem el.

Megosztottam a férjemmel az erotikus vágyaimat, hogy megmutassam neki, milyen szavakat találok izgatónak az ágyban. Ő ugyanezt tette, amikor pornófilmeket osztott meg velem. Ez igazán jó képet ad arról, hogy mit akarunk egymástól, így nem kell tapogatóznunk, és próbáljuk kitalálni, hogy milyen dolgokat szeretnénk hallani.


Kisérletezz

Amíg nem szoktatod magad hozzá, és nem alakítasz ki egyfajta pajkos ritmust, addig a mocskos beszéd kicsit kényelmetlen.

Ha egy kicsit is tétovázol, kötelezd el magad, hogy csak egy dolgot mondasz. Csak egy aprócska mondatot, miközben keféltek.

Még egy olyan egyszerű dolog is, mint "imádom a melleidet" vagy "basszál meg keményen", segíteni fog abban, hogy könnyebben és gyakrabban fejezd ki magad.

Adjatok visszajelzést folyamatosan

Amikor a partnered káromkodva beszél hozzád - különösen, ha még csak kísérletezel vele -, tudasd vele, hogy mit érzel ezzel kapcsolatban.

Ez egy egyszerű módja annak, hogy zöld utat adj a jó dolgoknak, hogy még többet kaphass belőlük, és pirosat mindennek, ami kellemetlen számodra, hogy abbahagyhasd, mielőtt még teljesen elvenné a kedved.


Nyögök, és olyasmit hangot adok ki, amit leginkább kanos kis nyafogásként lehet leírni, hogy tudassam a férjemmel, hogy a dolgok, amiket mond nekem, felizgatnak.

Volt néhány alkalom, amikor olyasmivel próbálkozott, ami nem tetszett nekem. Csak annyit kellett mondanom neki, hogy "ez egy kicsit sok" vagy "ez nekem nem működik", és vége volt - rögtön visszatértünk a jó dolgokhoz, amelyek működtek, és nem kellett többé hallanom azokat a dolgokat, amelyeket inkább csak a pornóban hallanék.

A saját hangod megtalálása

Még mindig kísérletezem. Még nem sikerült teljesen leküzdenem a szex közbeni beszéddel járó zavartságot. De tettem némi előrelépést, és már most felszabadítónak érzem.

Jó érzés, hogy képes vagyok elmondani annak a személynek, akit szeretek, hogy mennyire értékelem őt, a testét és mindent, amit velem tesz.

Ez még szórakoztatóbbá tette a szexet, mint eddig.

De a legfontosabb, hogy már nem érzem úgy, hogy a szavak megakadnak a torkomon. Kimondom azokat a dolgokat, amiket mindig is ki akartam mondani, de sosem volt erőm hozzá.

És nincs ennél szexibb dolog.