Blog

3 tipp a páros maszturbáláshoz

2023.06.11 16:37
3 tipp a páros maszturbáláshoz

Szeretnéd hallani a szuper egyszerű titkomat a jobb szexuális élethez?

Maszturbálj többet! Maszturbálj gyakran! Maszturbáljatok együtt! Komolyan. Nem hangzik soknak, de valójában segíthet megoldani sok olyan problémát, amivel a párok hajlamosak küzdeni.
A nemi vágyak eltérése a legnagyobb ilyen probléma. Ezzel a legtöbb párnak meg kell küzdenie. És sokuk számára ez a frusztráció egyik fő forrása.
Ha nálad magasabb a libidó, egy kis rendszeres önkielégítés megakadályozza, hogy túlságosan felpörögj. A partnereddel való közös kielégülés pedig megadja neked azt a szexuális intimitást, ami hiányzik. Segít, akkor is ha neked lassabb a nemi vágyad. Ha rendszeresebben elégíted ki magad, akkor kapcsolatban maradsz a szexi oldaladdal, és nem leszel szexuálisan frusztrált. A partnereddel való maszturbálás pedig remek lehetőség azokra az éjszakákra, amikor valamennyire kanos vagy, de valójában nincs kedved a szexhez.
Ez segíthet abban is, hogy még jobb legyen a szex.
Mindenki tudja, hogy a kommunikáció a jobb szex titka, de ezt sokkal könnyebb mondani, mint megtenni. A legtöbb embernek nehézséget okoz, hogy egyenesen elmondja, mit akar az ágyban.
A páros maszturbáció sokkal nyitottabbá tesz az ilyen dolgokkal kapcsolatban. Sokkal kevésbé valószínű, tovább kerülgetnétek a forró kását, miután láttátok egymást kiverni. Hozzászoktat benneteket ahhoz, hogy kiszolgáltatottak és sebezhetőek legyetek egymás előtt, ami nagyjából a jó kommunikáció lényege.
Ráadásul rengeteget tanulhatsz abból, ha csak nézed, ahogy a partnered megérinti magát. Láthatod, hogy milyen ingereket kedvel, milyen pózban szeret lenni, megérint-e más testrészeket, amikor próbálja magát a csúcsra juttatni.Látni fogod, milyen mozdulatot húz elő, amikor nagyon küzd az elélvezéssel - és ez sok tippet adhat neked arra vonatkozóan, hogyan tudod őt te is csúcsra juttani.
A közös maszturbálás pedig sokkal nyugodtabbá tesz.

Lehet, hogy az extra szexuális felszabadulás miatt. Vagy az érzelmi kapcsolat javulása miatt, ami a több mocskos dolog közös csinálásával kaptok. Talán csak az a tény, hogy ez elveszi a szexuális szégyenérzet egy részét a kapcsolatotokból.

Nem számít, hogy miért működik. A lényeg, hogy leveszi a feszültség egy részét a kapcsolatotokból.Minden pár másképp közelíti meg a közös  maszturbációt. Az egész arról szól, hogy megtaláljátok a módját, hogy mindketten élvezzétek.Ez az a három módszer, ami nekem és a férjemnek nagyon jól működik.

A nyílt maszturbáció szabálya

 

A legtöbb barátnőm férje minden maszturbálásukat a fürdőszobában szokták végezni. Nem azért, mert ezt akarják - egyszerűen csak ez  az egyetlen hely, ahol magánéletük van. Én azt akartam, hogy életem szerelme kényelmesebben tudja kiverni, ezért meghívtam, hogy inkább az ágyban csinálja. Ez volt a kezdete a nyílt maszturbációs szabályunknak. Évek óta szexelünk. Láttuk egymást mindent csinálni. Szóval, az hogy egymás mellett maszturbjunk nem érezzük nagy dolognak.Ha kényelmesen ki akarja verni az ágyban, csak annyit kell tennie, hogy megvárja, amíg befordulunk, és elalvás előtt kiverni.

Velem ugyanez a helyzet. Ha nehezen bóbiskolok el, akkor a párnámat a lábaim közé dugom, és addig kényeztetem magam, amíg elégedett és álmos nem leszek.És ez soha nem volt furcsa vagy kínos. Egyszerűen csak működik.Van ennek egy olyan változata is, ami egy kicsit több magánéletet foglal magában. Ahelyett, hogy egyedül csinálnád, miközben a partnered próbál elaludni, nyíltan beszélhetsz arról, hogy épp magadat élvezed. Semmi sunyiság. Semmi eufemizmus.


Kölcsönös maszturbálásA nyílt maszturbációs politika nagyon laza. De a kölcsönös maszturbáció még szórakoztatóbb. Elveszi a szólójátékodat, és páros tevékenységgé alakítja.Olyan, mintha együtt néznél egy filmet, ahelyett, hogy egyedül néznéd - kivéve, hogy a film, amit nézel, valószínűleg tartalmaz behatolást. Az ágyban fekvés és a közös maszturbálás forró dolog. Szuper intim. De azt hiszem, az a kedvencem benne, hogy nem kell, hogy performatív legyen. Nem mutogatjátok magatokat. Nem próbáltok aranyosak vagy szexik lenni, vagy bármi más. Csak a saját örömödre koncentrálsz, nem számít, hogy az hogy néz ki.

Még csak le sem kell vetkőznöd. Mert még ha a partnered úgy dönt is, hogy megnéz téged, akkor is csak a saját dolgodat kell csinálnod. Ez nagyon egyszerű. Azt a szexuális játékot használod, amihez kedved van. Olyan pózban maszturbálsz, ami természetesnek tűnik számodra. Nézhetsz közben pornót is a telefonodon ha szeretnél. Csak maszturbáltok egymás mellett, aztán lazítasz egy kicsit. Ez egy jó időtöltés, mindenki olyan gyakran élvezhet el, amilyen gyakran csak akar, és senki sem érzi magát felhúzva.

Ennyi az egész.

Maszturbálás egymásnak

Szeretem a kölcsönös maszturbálás egyszerűségét. Jó érzés olyasmit csinálni szexuálisan, ami nem igényel sok mentális energiát. De nem tagadhatom, hogy sokkal izgatóbb, amikor egymásnak adtok egy műsort. Ha szeretnéd a kölcsönös maszturbálást egy fokkal feljebb vinni, akkor ez a megfelelő módja a dolognak. Ahelyett, hogy egymás mellett maszturbáltok, maszturbálhattok egymásnak. Ez ugyanaz az dolog, csak egymás helyett magatokat kényeztetitek el. A különbség az, hogy ezt performatívabbá teszitek. Izgatjátok egymást. Mocskosan beszéltek. Jobban figyelitek egymást, mert ez a lényeg.

Extra szexjátékokat, vibrátorokat is használsz - hogy igazi show-t nyújts, kivételesen ne csak azért, hogy változatosságot adj magadnak.

Mivel több mentális energiát igényel, lehet, hogy nem csinálod olyan gyakran, mint az alap kölcsönös maszturbációt. De néha-néha szórakoztató dolog, mert szuper játékos, és kívánatosabbnak érzed magad tőle.Oszd meg az élvezetet

Valójában nem tudom megígérni neked, hogy a partnereddel való maszturbálás jobbá teszi a szexuális életedet és erősebbé a kapcsolatodat, de valószínűleg igen. De az a jó dolog a maszturbálásban, hogy mindig nyerünk vele. Még ha továbbra is nehezen is beszéltek a szexről, és nem tudtok megszabadulni a feszültségtől, akkor is több szexuális élvezetet és orgazmust kaptatok tőle. És ez nem semmi. És ha kedvetek van hozzá, csináljatok belőle páros tevékenységet. Lehet, hogy meglepődsz majd, mekkora megújulást hoz a kapcsolatodban.

Bárhogyan is csinálod, a partnereddel való maszturbálás mindig jobb, ha igazán jó szexjátékokat használsz.