A legforróbb termékek

10

A PRIME PLAY vibrátor: prémium, kompakt, erőteljes és diszkrét. Kényelmesen illeszkedik a kézbe, és széles választékú ki-be mozgással, erőteljes lökésekkel kényeztet. Könnyen hordozható és tölthető, ideális utazáshoz is. Fedezd fel az intimitás új dimenzióját.

A PRIME PLEY vibrátor egy forradalmian új és izgalmas kiegészítő az intim pillanatokhoz. Ez a kompakt méretű vibrátor azonnali élvezetet nyújt, bárhol és bármikor, így bátran belevetheted magad az élvezetek világába.


Raktáron
19 900 Ft 
17 900 Ft

A JUGGIE léghullámos/vákuumos csiklóizgató a letisztult dizájnt és az modern megjelenést tökéletesen ötvözi, így tökéletes választás mindeninek aki a magas minőséget és a kifinomult design-t értékeli.

A léghullámos/vákuumos csiklóizgató egy forradalmi szexuális wellness eszköz, ami bármely nő számára új szintre emeli élvezeteket. A különleges léghullámos/vákuumos technológia használatával a készülék nem közvetlenül érinti a csiklót, hanem annak környékét stimulálja, így egy teljesen újszerű, intenzív orgazmushoz segít hozzá. 

A JUGGIE csiklóizgató puha szilikon anyagból készült, ami nem csak rendkívül kellemes tapintású, de hipoallergén is, így bőrbarát és biztonságos használatot garantál. A szilikon felszín könnyen tisztítható, így a higiénia is könnyedén fenntartható.

A beépített akkumulátor hosszú élettartamot biztosít, így nem kell aggódnod a készülék lemerülése miatt a legkedvezőtlenebb pillanatokban. Az akkumulátor könnyen és gyorsan újratölthető, ami a használat kényelmét tovább fokozza.

Az eszköz ráadásul vízálló kivitelű, ami nem csak a tisztítást könnyíti meg, de lehetővé teszi a használatot a fürdőszobában vagy a zuhany alatt is, ami további izgalmas lehetőségeket nyit meg.

Raktáron
11 900 Ft