Blog

Hogyan adj erotikus masszázst?

2023.07.01 16:19
Hogyan adj erotikus masszázst?

Az előjáték egyik legjobb fajtája.

Hogyan adj erotikus masszázst


Amikor  a férjem még egyetemre járt, én pedig egész nap a gyerekeinkre vigyáztam, a rendszeres masszőr látogatásokra nem volt lehetőségem.

Vagy szerelemből, vagy takarékosságból, vagy a kettő kombinációjából, a férjem vállalta, hogy megtanulja, hogyan kell engem rendesen megmasszírozni. Korábban is masszírozta már a hátamat, de tudni akarta, hogyan lehet igazán enyhíteni a fájdalmat és a feszültséget az izmaimban.

Néhány cikk és YouTube-videó után máris megvolt a saját személyes, házon belüli masszőröm.

Az ő masszázsaitól mindig jobban érzem a hátamat, oldja a felgyülemlett feszültséget, és csak úgy általában kellemes és megnyugtató.

Hajlamos vagyok arra is, hogy felizguljak tőlük.

Néha a terápiás masszázsból szex lesz.

Máskor pedig pusztán szexuális céllal is csináljuk. Úgy kérek masszázst, hogy tudom, hogy valójában arra gondolok, hogy "hozzon hangulatba, és érintsen meg mindenhol".

Ezek a masszázsok hasonlóak a terápiás masszázsokhoz, de a férjem más megközelítést alkalmaz. Ezek sokkal érzékibbek és sokkal alaposabbak.

A masszázsok ideálisak az előjátékhoz, mert mélyen ellazítanak, ami megfelelő hangulatba hozhat. A partnered ráadásul teljesen átmozgat a kezeivel, ami sosem árt.

És ha végül nem is akarsz szexelni, akkor is valami nagyszerűt kaptál tőle. Még ha nem is izgat fel, ez egy nagyszerű módja az intimitás kiépítésének és a kapcsolatotok javításának.


Íme, amit megtanultam azokból az évekből, amikor gyakori érzéki és erotikus masszázsokat kaptam.

Ne legyenek szexuális elvárások

Amikor érzéki masszázst adsz, az első dolog, amit tenned kell, hogy világossá teszed, hogy nem szexet vársz cserébe. Tudasd partnereddel, hogy a célod csupán az, hogy jól érezze magát.

Ez fontos lépés volt számomra. A múltban azért utasítottam vissza masszázsokat, mert nem akartam szexet, és aggódtam, hogy a masszázs elfogadása rossz üzenetet közvetítene. Nem akartam, hogy a férjem olyan keményen dolgozzon azért, hogy jól érezzem magam, ha nem kap belőle semmit.

Eltartott egy darabig, amíg világosan tudtunk kommunikálni a masszázs dinamikájáról. Most már tudom, hogy ő mindenféle elvárás nélkül megy bele egy erotikus masszázsba. Nem számít, hogy mennyit masszíroz, lehet, hogy csak egy elégedett és hálás feleséget kap, aki, épp nincsen olyan hangulatban, hogy bármit is adjon neki cserébe.

Mivel nem voltak elvárások, jobban tudtam élvezni a masszázst. Nem voltam kénytelen eldönteni, hogy hosszúra hagyjam a masszázst, hogy jobban élvezhessem, vagy rövidre zárjam, hogy világossá tegyem, hogy nem megyünk semmilyen felnőtt területre. Ehelyett csak feküdtem és élveztem A legjobb az egészben az volt, hogy a szexuális elvárások nélkül valóban több szexben volt részünk. Mindenféle aggodalom nélkül hagyhattam magam masszírozni, és ez sokkal inkább fel tudott izgatni.Hangulatvilágítás

Sötétben is lehet erotikus masszázst adni, de ez nem éppen a legjobb megoldás. Ha látod, hogy mit csinálsz, az segíteni fog abban, hogy jobban csináld, és nem kell majd ügyetlenül tapogatóznod a masszázs olajos flakonod után. Ráadásul a vizuális elem is része a mókának annak, akinek adod (a sok olajos bőr igazán szép látvány).

De ne akarj annyi fényt, hogy tönkretedd a masszázs élményét a partnered számára. Könnyű zavarban lenni, ha meztelenül vagy félmeztelenül fekszel, miközben valaki kezei és szemei rajtad vannak. Az erős fénytől annyira zavarban érezheti magát, hogy alig tudja élvezni a masszázst. A lényeg, hogy komfortosan érezze magát, ne pedig kiszolgáltatottnak.

A gyertyák tökéletesek erre. Mi illatos gyertyákat használunk a masszázsok során, ami egy extra érzéki elemet ad anélkül, hogy úgy érezném, reflektorfényben vagyok.

 

Helyezd magad kényelembe


Ha felajánlasz egy masszázst, akkor azt akarod, hogy képes legyél végig csinálni és tisztességes masszázst adni. De ha nem ülsz vagy állsz kényelmes pozícióban, akkor úgy fogod érezni, hogy csak húzódik az idő. Az órát fogod nézni ahelyett, hogy a masszázs flow állapotába kerülnél. Győződj meg róla, hogy olyan pozíciót találsz, amit ki tudsz tartani, hogy teljes élményt tudj nyújtani.

 

Használj masszázsolajatGyakorlatilag azóta kapok masszázst a férjemtől, amióta megismertem. De korábbam nem voltak eortikus masszázsok. Inkább gyors masszázsok voltak szex előtt. Ez rendben is volt - ha két percnél tovább ért hozzám, máris vonaglottam és nagyon akartam.

Akkoriban sosem használtunk masszázsolajat, mert sosem masszíroztunk a masszázs kedvéért.

Ez akkor változott meg, amikor fizikai (de nem szexuális) szükségem lett rájuk. A masszázsok hosszabbak lettek. A masszázsnak végig simának és kényelmesnek kellett maradnia. El kellett kezdenünk masszázsolajat használni. A masszázsolaj nagy különbséget jelentett, de soha nem találtunk olyan kereskedelmi forgalomban kaphatót, ami igazán tetszett volna. Így hát kipróbáltuk a kókuszolajat. Jól működött, de úgy tűnt, enyhe allergiám van rá, ezért alternatívát kellett keresnünk.

A legjobb lehetőségek, amelyeket eddig találtunk, a síkosítók. A legjobb érzést a szilikon alapú síkosító nyújtja, de ezek nem szívódnak be a bőrbe, így nehezebb őket letisztítani. Ha valami könnyebben lemosható, de mégis hatásosra vágyunk, akkor édesmandulaolajat használunk.
Kezdj finom érintésekkel, simogatással

A jó masszázs nem határozottan kezdődik - hanem fokozatosan épül fel. Kezdd néhány gyengéd érintéssel. Simogasd végig a partnered bőrét. Futtasd végig ujjaid a hátán. Finoman dörzsöld be masszázsolajjal.

Ha finoman és lassan kezded, az segít a partnerednek, hogy könnyebben belelendüljön a megfelelő hangulatba. El tud majd lazulni, és úgy érzi, hogy felkészült a teljes kezelésre, amit nyújtani fogsz neki.

Fokozatosan lehetsz durvább

Az erotikus masszázs lényege nem az, hogy terápiás legyen, de fizikailag mégis pihentetőnek kell lennie. Ez azt jelenti, hogy az izmokban felgyülemlett feszültséget úgy kell oldania, hogy valóban megdolgoztatja őket. Ha végig csak enyhe érintésekhez ragaszkodsz, az jó érzés lesz, de nem nyújtja a partnerednek azt a mély fizikai ellazulást, amit akkor kap, ha határozottan gyúrod az izmait.

Kezdd a vállakkal és a hát felső részével

A vállak és a hát felső része tökéletes hely a masszázs megkezdéséhez. Ezek nem erotikus pontok, de gyakran elég sok feszültség tárolódik bennük. Emellett a masszázsnak kellemes folyamatosságot ad, ahogy fokozatosan egyre lejjebb és lejjebb haladsz a testén.

Haladj fokozatosan


Az érzéki masszázs várhatóan magában foglalja párod fenekének, belső combjainak vagy csípőjének masszírozását. De ne ott kezdd. Haladj tovább afelé.
Győződj meg róla, hogy a partnered megfelelően ellazult, mielőtt ilyen ingereket adsz neki. Ne keltsd azt a benyomást, hogy sietsz. Szánj rá időt. Ha tetszik neki, akkor előbb-utóbb a erogén zónáit is izgathatod.

Húzd meg, ereszd meg

Amikor a szexuálisasabb testrészekre térsz át, a masszázs valószínűleg felizgatja a partneredet. De még nem végeztél.

Miután megmasszíroztad a fenekét, térj vissza a hátának masszírozásához.

A belső combjainak masszírozása után térj át a vádlijára.

A melleinek masszírozása után ismét a vállán dolgozz.

Az izgalom kiépítése és az elhúzódás ingerli őt, ami remek módja annak, hogy hangulatba hozd.

 

Kérdezd meg, hogy van-e olyan pont, ahol nem szeretné, ha masszíroznád

Szeretem, ha mindenhol masszíroznak - kivéve a bokámat. Nem szeretem, ha a lábamhoz érnek vagy masszírozzák. Tudom, hogy sokan úgy gondolják, hogy a lábmasszázs a kikapcsolódás netovábbja, de nekem csak csiklandozó és furcsa érzés.
A legtöbb nőnek van olyan testrésze, ami miatt kényelmetlenül érzi magát. Jó esély van rá, hogy nem érzi jól magát, ha megérinted, különösen, ha szuper alaposan végigsimítod. Ha nem akarja, hogy a hasát, az oldalát vagy a combját masszírozzák, akkor ezt tartsd szem előtt, és tartsd tiszteletben a kívánságát.
Ismétlem, a lényeg az, hogy jól érezze magát, ellazuljon, és talán fel is izguljon. Egyik sem fog megtörténni, ha a masszázsodtól csak zavarban érzi magát.

Találd meg a finom átmenetet a szexhez

Ha az erotikus masszázs jól megy, és a partnered megfelelő hangulatban van, akkor ez szexhez vezethet. De úgy kell áttérnie rá, hogy úgy érezze, gördülékeny az átmenet. Ha letörlöd a masszázsolajat a kezedről, és azt mondod: "Na, akarsz szexelni, vagy mi lesz?", az nem igazán illik az erotikus masszázs hangulatához. Ideális esetben olyan simán kell történnie, hogy elmosódjon a határ a masszázs és a szexuális izgatás között.

Először is, győződj meg róla, hogy egyértelmű jelzést kapsz, hogy nyitott és készen áll a szexre, mielőtt folytatod (ha egyáltalán folytatod). Ez lehet szóban is, bár ha jól ismered őt, akkor valószínűleg a légzéséből vagy a testbeszédéből is tudni fogod. A szexre való áttérésnek különböző módjai vannak, de Mr. Austin általában óvatosan széttárja a lábaimat, és megmasszírozza a belső combjaimat. Lassan és fokozatosan halad felfelé, amíg a tenyere széle el nem kezdi simogatni a külső ajkaimat. Aztán a jól megolajozott keze végigsimít a puncimon. Elmosódik a határ a masszázs és az ujjazás közt.

Ha a partnered többszörös orgazmusra képes, vagy ha a masszázs célja csak az, hogy happy endet adj neki, akkor lassan dörzsöld a csiklóját, amíg el nem élvez. Ha nem, juttasd olyan közel, amennyire csak tudod, majd térj át a következő szintre.

Az erotikus masszázs szexuális eszközökkel, mint például a wand masszírozó vibrátorokkal, még izgalmasabb lehet. Ezek az eszközök kiválóak a test minden részén történő masszírozásra és a szexuális energiák fokozására is. A wand vibrátorokkal történő masszázs intenzív élményt és erőteljes orgazmusot eredményezhet, így feldobhatja az erotikus élményt.

Az összes tanács, amit itt adtam, a nőknek nyújtott erotikus masszázsról szólnak. Ha igazán őszinte akarok lenni, akkor ez leginkább egy lista azokról a dolgokról, amelyeket én szeretek egy masszázs során, de úgy gondolom, hogy ezek általánosan alkalmazhatóak.
A masszázs egyike azoknak a dolgoknak, amelyek történetesen egyoldalúak az életemben. Fiatal koromban rendszeresen ízületi gyulladásom volt, így egyszerűen nincs meg a fizikai erőm ahhoz, hogy masszázst adjak.
Tehát nincs tapasztalatom abban, hogy egy férfit én masszírozzak. Ez egy olyan blog lesz, amit valaki másnak kell írnia, bár azt hiszem, az itteni tanácsok nagy része fordított helyzetben is működne.