Termék tesztek

ORGASMY wand teszt

2023.06.11 13:05
ORGASMY wand teszt

Kendőzetlen őszinteséggel.

Régóta szerettem volna szeretni a wand vibrátorokat - tényleg szerettem volna. De nem számít, mennyire lenyűgözőnek találtam őket, sokáig tartott, hogy valóban élvezzem.

Már a puszta méretük is lenyűgözött. Nem hasonlítottak a kis cuki csiklóizgatóimhoz sem a diszkrét nyúl vibrátorokhoz, amelyeket korábban magamnak vásároltam. Leginkább arra voltam kíváncsi,  hogy mi ez a nagy felhajtás. Olyan sok nő esküdött a Wand-okra. Ez volt a kedvenc módjuk a kielégülésre. Néhányan közülük azt is mondták, hogy ez az egyetlen módja annak, hogy elélvezzenek. 


Talán valami kibaszott jóról maradtam le.


Nos, kipróbáltam, de nem volt ugyanolyan élményem, mint nekik, még csak közel sem. Amikor végül rendeltem egy Wand-ot, és kipróbáltam magamnak, akkor nagyon megdolgoztatott. Olyan rohadt erős volt, hogy alig bírtam kezelni. Tudom, hogy ez az oka annak, hogy sokan szeretik, de a csiklóm túlságosan érzékeny az ilyen intenzív stimulációhoz. Az erős rezgések érzéketlenné tettek engem, a csiklómat zsibbadtnak éreztem, és olyan sokáig tartott, hogy valóban orgazmusom legyen belőle, hogy végül napokig fájdalmat éreztem.

Tehát azt gondoltam, a wand vibrátor határozottan nem nekem való.

Mégsem álltam készen arra, hogy lemondjak róla végleg. Biztos voltam benne hogy, a wand-nak meg volt a számomra megfelelő formája. Már csak olyat kellett találnom, amit kezelni tudok.

Végül megtaláltam a számomra megfelelő wand vibrátort. Nem csak egy olyat, amelyet élvezetesnek találtam, hanem olyat, amelyet rendszeresen tudtam használni. És ez meglepett, mert többnyire elég nevetséges okból választottam.Fogalmam sem volt, milyen érzés lesz, de kurva jó mókának tűnt, és nagyon ki akartam deríteni. 
De a fő ok, amiért végül megvettem, a design. Tudom nevetséges, de ez az igazság. Megtetszett, hogy végre egy vibrátor nem közöséges, nem csak funkcionális, hanem kifejezetten szép. Legszívesebben mindenkinek megmutatnám, hogy „Nézd mit vettem tegnap!”

Különben is, nem számít mit csinál, úgyis el fogok élvezni tőle. Szóval miért ne kockáztatnánk, és nézzük meg, hogy ez több-e, mint egy szép design és egy szép szín. Nos, nem vagyok egy nagyon babonás ember, de örülök, hogy a megérzésemre hallgattam, mert az univerzum nem irányított rossz irányba ezzel kapcsolatban. A legrosszabb része egy új játék beszerzésének a várakozási idő, mielőtt ténylegesen használni tudod.
Be kell csatlakoztatnod a laptopod USB-portjába vagy a konnektorba, és várnod kell 1-2 órát, amíg feltöltődik. Nagyon türelmetlen voltam ezzel, mert már érezni akartam, hogy mire képes a Bad Bunny ORGASMY fantázianevű wand vibrátora.

Miután feltöltődött, és volt egy kis énidőm, eljött az első tesztelés ideje. Feküdtem az ágyban a játékkal, bekapcsoltam az ORGASMY-t a legalacsonyabb fokozaton, és felkészültem néhány intenzív menetre . Aggódtam, hogy ez is csak egy másik wand lesz, amit alig tudtam kezelni, de nem az volt. Megdöbbentem, hogy milyen csodálatos érzés volt. A legalacsonyabb beállítás nem volt túl erős, még egy olyan érzékeny lánynak sem, mint én.Kibaszottul hihetetlen érzés volt a csiklómon. Végre megtapasztalhattam egy olyan wandot, amelyről úgy éreztem, hogy a saját igényeim szerint használhatom. 
Addig tartottam a csiklómhoz, amíg éreztem, hogy az élvezet fokozódik, és az izmaim megfeszülnek. Az orgazmusom gyorsan jött, de egyáltalán nem éreztem gyengének. Megállhattam volna itt, és elég lett volna, de ki akartam tenni az igazi próbának. Látni akartam, hogyan állja meg a helyét a kedvenc maszturbációs pozíciómban - a hasamon fekve és egy játékon lovagolva. A wandok trükkösek ebben a helyzetben. A hosszú fogantyú igazán kényelmes - amíg meg nem próbálsz rajta feküdni.A ORGASMY-t úgy kellett elhelyeznem, hogy a nyele lefelé, a lábam felé mutasson. Így tudtam a játék fejét használni anélkül, hogy a fogantyú útban lenne. Bekapcsoltam a játékot, elkezdtem hozzá dörgölőzni, és éreztem, ahogy intenzív rezgésekkel szorosan a puncimhoz nyomódik. A játék nagy feje szétterítette az rezgéseket mindenfelé. A rajta fekvésből eredő nyomás csodálatos érzést keltett a csiklómban. Pontosan eltalálta a megfelelő ritmust, hogy erősen stimuláljon, anélkül, hogy túlságosan elnyomna.

Mindezek az érzések együttesen éppen tökéletesek voltak. Egyre gyorsabban dörgölőztem hozzá, és éreztem, hogy az orgazmusom még gyorsabban épül fel. A gép adta gyönyör átvette az  irányítást. Nem tartott sokáig, mielőtt úgy éreztem, hogy elvesztettem egy kicsit az irányítást magam felett. Addig dörgölőztem hozzá keményen, amíg lélegzetelállító orgazmusom nem volt. Ez volt az eddigi legintenzívebb. Kifulladtam, kifogytam az energiából, és hálás voltam, hogy nem kellett újabb pózt kipróbálnom, mert ki voltam merülve és kielégültem.Az új kedvencem


Minél többet használom a ORGASMYT-t, annál inkább rájövök, hogyan hozhatom ki belőle a legtöbbet.

Nagyon szeretem használni az oldalamon fekve is. Ez egy igazán kényelmes és kielégítő módja annak, hogy az ágyban használjam. Ebbe a pozícióba kerülök, pornót nézek a laptopomon, vagy audio pornót hallgatok a fülhallgatómon, a játékot a lábam közé tartom, és addig dörzsölöm hozzá a puncimat , amíg igazán nagy befejezésem lesz. Az ORGASMY vízálló is, így nem egyszer viszem magammal a fürdőbe, hogy prémium minőségű énidőt élvezhessek.  Szeretem, amikor egy cég vízállóvá teszi a játékait, mert ez azt mutatja, hogy tényleg értik. Tudják, hogy a legtöbb nőnek alig van ideje magára, kivéve, amikor fürdik. Egy olyan játék, amellyel a buborékréteg alatt játszhatsz, néhányunk számára gyakorlatilag elengedhetetlen.

Sok minden meglepett az ORGASMY-val kapcsolatban, de a leginkább  az, hogy milyen gyakran használom. Amikor veszek egy új játékot, általában egy hétig vagy úgy sokat játszom vele, aztán bekerül a körforgásban a többi játékkal együtt.Az ORGASMY nincs benne a körforgásban, hanem a főszereplők közé tartozik.Folyton érte nyúlok. Amióta megérkezett ez a szex játék, szinte kizárólag ezt használom. A fej formája, a rugalmas nyak és a tökéletes vibrációs beállítások miatt ez a megfelelő játék szinte bármilyen módon, ahogyan ki akarom magam elégíteni.Még a vezérléssel is elégedett vagyok. Utazó záras , vagyis legalább 2 másodpercig kell nyomni a gombot, hogy elinduljon, ami jó, mert ez azt jelenti, hogy a hálószobából a fürdőszobába tudom vinni anélkül, hogy véletlenül bekapcsolnám (ügyetlen vagyok, oké?). 
De ami a leginkább érdekel, az az a tény, hogy a gombok lenyomásával állítható a rezgések sebességét. Amikor újra megnyomom  a gombot, kikapcsol. Amikor újra megnyomod, a legalacsonyabb sebességgel indul vissza.

Nem tudom eléggé ajánlani ezt az erotikus játékot. Nagyon élveztem a ORGASMY-t annyira, hogy hajlandó vagyok fogadni is, hogy jó kiegészítője lenne a te személyes gyűjteményednek is.