Blog

Randevú Riely Ried-del!

2023.08.05 14:10
Randevú Riely Ried-del!

Riley Reid Fleshlight termékteszt. 

Ah, Riley Reid.

Lehet, hogy nem ő a "kedvenced" (vagy talán mégis az), de ha a beszámolóm olvasod, fogadni mernék, hogy legalább egyszer már Te is elélveztél miközben az egyik videóját nézted.

Mindenesetre Riley-nak saját Fleshlightja van , valójában kettő, a hüvelyi hüvelye (The Utupia) és az anális hüvelye (az Euphoria).

Megvettem Riley Reid Utopia Fleshlightját, hogy teszteljem.

 

Design

A Riley Reid Fleshlight a Fleshlight Girls nevű nagyobb termékcsalád része. Szeretem ennek a vonalnak az ötletét, professzionális modellezőket használnak (néhány pletykák szerint a korábbi Disney-től), hogy a színésznők vaginájának és végbélnyílásának tökéletes másolatát öntsék, amelyet aztán a játék nyílásaként használnak.

Magukat a belső részeket a zsenik találják ki a Fleshlight laboratóriumában, amikor kitalálják, hogy milyen bordákat és mintákat tesznek a játékokba, a mi örömünkre.

 

Euphoria hüvely

Ami az Utopia hüvelyt illeti, elég intelligens módon tervezték, ha megnézzük a keresztmetszetet. Lassan és finoman kúposodik lefelé, egyre szűkebbé és szűkebbé válik, ahogy halad lefelé a hüvelyen. Sokkal bonyolultabb, mint egy egyszerű tölcsér: A hüvely bejárata a szűkebb oldalon van, amely aztán utat enged egy kamrának, amely több hosszú nyúlványt tartalmaz, amelyek előre-hátra mozognak, mint a hínár az erős áramlatban. A második "szűkület" egy érdekesen kialakított rés, amely valahogy azokra a speciális szelepekre emlékeztet, ahol a behelyezés nagyobb erőfeszítést igényel, mint a kivétel, ugyanez az elv egy szexuális játékban is remekül működik, ennyit elárulok. Mivel ez egy nagy méretű Fleshlight, van egy kis használhatatlan hely is, amely a játék vége felé légzsebként funkcionál.

 

Igazából ez nem a holdraszállás, egy jól megtervezett tok, amelyhez egy jól megtervezett hüvely párosul, mindezt abban a reményben, hogy jól megtervezett orgazmust biztosít.Én is a tömeg után mentem, és nem szégyellem bevallani.A Riley Reid Fleshlight az egyik legjobban eladott és legtöbbet emlegetett Fleshlight hüvely általában, nem csak a Fleshlight Girls kategóriában. Ki kellett derítenem, hogy mi ez a nagy felhajtás. Úgy gondoltam, hogy kell lennie valami oknak, amiért ez a játék olyan sok dicséretet kapott.
ÉLETHŰ MŰPUNCI FLESHLIGHT RILEY REID UTOPIA


Riley jelenleg a #6 a Pornhubon (amikor ezt írom.)

Határozottan több van ebben a Fleshlightban, mint egy szép arc és egy fotogén punci.

 


Megolajoztam a játékot és a farkamat, mint mindig, mielőtt a Fleshlightot használnám. Ne próbáld meg síkosító nélkül használni. Kockáztatod a dörzsölést és esetleg még a férfiasságod durva érzéketlenné válását is, ha kihagyod a síkosítót. Használj vízalapú szereket, mivel ez az a típus ami a legjobban működik ezekkel a játékokkal.


Miután finoman és szűkösen átjutottam az első nyíláson és a kis szorító csapdán, a péniszem hegyét csodálatos kényeztető érzés fogadja, ahogy a hosszú, meredek kiálló részeket a férfiasságom többi részével félretolom. A hüvely következő része az egyik legkisebb, de számomra az egyik legkedvesebb. Ezt "szorító csapdának" hívom, mert ez egy kisebb nyílás, amelynek célja a péniszre gyakorolt nyomás növelése. A kialakítása futurisztikus, imádom, hogy egy kicsit több erőt kell beleadnom, hogy áttoljam rajta magam, de amikor visszahúzom, semmilyen kellemetlenség nincs, csak egy könnyű, csúszós simogatás.

Amikor a játékszer elkezd szűkülni, akkor kezdődnek igazán a tűzijátékok. Ekkor majdnem mindig azonnal megragadom a szívókupakot és elkezdek tekerni, amíg ki nem találom, mire van szükségem az adott alkalommal. A növekvő nyomás érzését nagyon nehéz megmagyarázni, nem feltétlenül egy konkrét érzés, mint például a könyököd megcsípése, inkább egy általános élvezet nagy növekedése, mintha a játékszer maga próbálná kiszívni a spermát a testemből. Ami azt illeti, pontosan ezt csinálja a játékszer.

 

Nem tartott sokáig, hogy rájöjjem, miért van ennek a játékszernek komoly sikere, mint az egyik legnépszerűbb Fleshlight Girls hüvely, annak ellenére, hogy azóta már több másik is megjelent. Remélem, hogy a jövőbeni hüvelyekben újra használjak ezt a koncepciót.

A hüvely bonyolult, de nem annyira zsúfolt, hogy ne tudnád, melyik rész miért jó, és határozottan a férfiak által leginkább kedvelt irányba dolgozik: sok stimuláció és pont megfelelő szűkösség.